Tekorten aanvullen of balans herstellen?
Wat doen we eigenlijk in de Celzouttherapie?

Metafoor - De appelmoes eters
Dr. Schüßler zit bij familie aan tafel voor de avondmaaltijd. Hij vraagt of hij nog wat appelmoes mag. De schaal blijkt leeg. Een tekort aan appelmoes!! Nu denken wij o help, probleem, crisis, wat te doen? De appelmoes is op!  Wie gaat er nu even voor onze Heer Oom naar de winkel? Hoe laat is het, kan dat nog, hoe ver is het? Lukt dat nog of is zijn eten dan koud? Hoe lossen we dit op? Lees hier verder

aardappeleters van Gogh

 

De nieuwe experimentele zouten - vr. 21 juni 2019
Afgelopen december hebben we in Nederland de nieuwe experimentele zouten (Nr.28 t./33) uit Oostenrijk geïntroduceerd op een nascholingsdag van het Instituut voor Celzouttherapie. Deze nieuwe Schüsslerzouten met elementen als molybdeen, boor, nikkel, tin en kobalt lijken sterk verbonden te zijn met thema’s nu. Zoals “het wezenlijke kunnen herkennen in mensen en processen”, “verloren delen”, kunnen putten uit energie van toekomstige mogelijkheden”, ”hoe ga je om mensen, situatie of dingen die helemaal vreemd lijken”. Ze lijken waardevolle aanvullende elementen te zijn die in een Schüsslercelzout combinatie kunnen dienen in balansherstellende processen. Wil je ze ook leren kennen kom dan vr. 21 juni 2019 naar de volgende nascholingsdag. Deelname vereiste min. Mod.3. Incl. Reader, testtabletten, lunch en koffie/thee.

Aanmelden Nieuwsbrief

Voor actuele en inhoudelijke informatie 

Aanmelden Nieuwsbrief

 

Laatste nieuws

Nieuwe data nascholingen:

Experimentele zouten - Baarn
Vrijdag 21 juni 2019
Vereiste niveau: min. Mod.3

Spijsverteren - Oisterwijk
Vrijdag 20 sep. 2019
Vereiste niveau: min. Mod.2