Thema nascholing cellen en straling


Cellen, weefsels en moderne communicatiemiddelen: kunnen herkennen wat in de huidige gemeenschappelijke situatie individueel van belang is.

De techniek van de communicatiemiddelen van nu brengt naast veel gebruiksgemak met zich mee dat we constant doorzeefd worden met ‘straling’. Voor onze lichaamsweefsels betekend dat o.a. dat de cellen constant aangeraakt worden, mee bewegen en zich weer moeten resetten naar hun eigen frequentie en ordening. Of zoals Dr. Schüssler het uitdrukte; ‘de eigen beweging herstellen’. Ook de doorlopende stroom van informatie die op ons afkomt moeten we als mens kunnen blijven opnemen en verwerken. 

Werksfeer of privé, het gaat maar door en dat vraagt in het lichaam een extra bijdrage van de weefselwerkstoffen naast de ‘gewone’ processen.

Thema’s als: begrenzen, verbinden, tot rust komen, eigen mening vormen en niet te vergeten spelen vragen allemaal aandacht.

Klachten en beelden als: slecht slapen, hoofdpijn, innerlijke onrust, tijd en verslaving voegen zich daarbij.

De celzouten volgens Dr. Schüssler kunnen als fijnstoffelijke weefselfunctiemiddelen een grote ondersteuning bieden bij gezond jezelf zijn en blijven. Juist ook nu! 

Tijdens deze nascholing kijken we naar de ondersteuningsmogelijkheden met de celzouten volgens Dr. Schüssler rond het thema cellen, weefsels en moderne communicatiemiddelen: Herkennen wat in deze gemeenschappelijke situatie individueel van belang is.

Klik hier voor data

Aanmelden Nieuwsbrief

Voor actuele en inhoudelijke informatie 

Aanmelden Nieuwsbrief

 

Thematrainingen:

Kennismaking Nr.21,22,23
Vr. 12 okt. 2023 - Live online

Vereiste: min. Mod.2

Cellen en straling
Vr. 8 dec. 2023 - Live online

Vereiste: min. Mod.2

Agenda overzicht

 

Module I-V is HBO-conform geaccrediteerd:

 

 SNRO keurmerk hbo bij en nascholing   

 Stichting Nederlands Register voor Opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg

Klik hier voor meer info over de accreditaties
voor onze scholingen