Met celzouten werken in de praktijk

Wat kom je tegen in het praktische toepassen van de celzouten
en hoe ga je daar dagelijks mee om

 

De dag met de celzouten werken in de praktijk is erop gericht je ambacht in de Celzouttherapie te trainen, te verdiepen en kennis en kunde in het toepassen van de celzouten van Dr. Schüßler te vernieuwen en uit te wisselen. De dag is zowel voor therapeuten als geïnteresseerden geschikt. Je dient minimaal module II gevolgd te hebben.

Werken met de celzouten volgens Dr. Schüßler is een ambacht in het herkennen en vertalen in celzoutenwerkingsgebieden van wat het lichaam nu nodig heeft voor balans herstel in de hele mens.

Klopt wat je denkt dat er nodig is, met de vraag van het lichaam?

De behoefte van de lichaamscellen en dus de signalen die het lichaam geeft (fysiek, gevoel en gedrag), zijn leidinggevend in het herstel proces. Deze signalen leer je door het volgen van de ‘praktijk dagen’ steeds beter herkennen, onderscheiden en inschatten.

Kan wat bewust geworden is, daadwerkelijk in het fysieke worden uitgedrukt?

Als er bewustzijn voor een oorzaak of ontwikkeling is ontstaan, het transformatieproces dat daarop kan volgen begeleiden. De vernieuwde manier van omgaan met lijf en leven leren herkennen en met de toepassing van de passende zouten verder begeleiden en ondersteunen.  

Hoe kun je daadwerkelijk het herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen?

In deze training leer je ook waarom sommige celzout combinaties niet (meer) werken en herkennen aan welke signalen je kunt waarnemen wat de volgende stap zou kunnen zijn in het herstelproces. Deze dagen over het werken in de praktijk met celzouten zijn altijd verassend met veel inzichten, kennis verdieping, aha momenten, ontroering en ontzag voor de werking in het levende en de herkenning in de celzoutwerkingsgebieden. 

Per trainingsdag is er plaats voor max. 8 deelnemers die vragen uit hun praktijk en persoonlijke omgeving met betrekking tot het werken met de celzouten volgens Dr. Schüßler kunnen inbrengen. De casussen worden in een vertrouwelijke omgeving uitgewerkt en besproken. 

Vereisten: Je hebt eerder zowel aan module I & II van het IvC deelgenomen.

Data en locaties - klik hier

Inschrijfformulier voor deelname - klik hier

LET OP!

Het is zeer sterk aan te bevelen om de volgende celzouten te combineren

Kalium sulfuricum (Nr.6) de diepe opruimer aanvullen met Natrium sulfuricum (Nr.10) de basis opruimer. 

Silicea (Nr.11) helpt bindweefsel herstellen, opgeslagen zuren uit het bindweefsel kunnen vrijkomen - aanvullen met Natrium phosphoricum (Nr.9) zuuropruimer

De Nr.10 en de Nr. 9 kunnen zelfstandig, los van een combinatie, worden ingenomen.

Zelf passende celzouten uitzoeken?

In onze 2 daagse basis module leer je verschillende celzoutbehoeftes herkennen en krijg je handvaten om met de celzouten aan de slag te gaan.

 

Hulp bij het uitzoeken van celzouten?

Op www.celzouttherapeuten.nl kunt u Celzoutconsulenten en Celzouttherapeuten vinden die u opweg kunnen helpen.

 
Privacy | Disclaimer
Copyright 2006-2017 - Instituut voor Celzouttherapie
Alle rechten voorbehouden