Volop herfst!

In de noordelijke seizoenen cyclus is dit de tijd van weer naar binnen gaan met de oogst van de zomer. Wat zijn bewaar appels, welke appels gaan direct in de appelmoes en welke kunnen naar de composthoop?

Ook in je leven en werk is het nu de tijd om te kijken naar wat goed functioneert binnen jouw zijn en systeem en wat overbodig is geworden of aan vervanging toe. Wat wil je mee naar ‘binnen’ nemen de komende tijd om te gebruiken of te laten uitrijpen en waar neem je afscheid van?

Het buiten zijn lonkt nog steeds en daarom kan het verstandig zijn je zelf en lichaam dat zich al wel op de winter aan het voorbereiden is te ondersteunen bij dit proces. Kijk bijvoorbeeld eens naar;

Calcium phosphoricum Nr. 2 Kun je nog ‘naar binnen’ of ben je dicht gegroeid en vol gestapeld met wat je hebt opbouwt? Nr. 2 kan je dan helpen wat te veel is geworden af te bouwen en ook van binnen je stevigheid weer op te bouwen en jezelf vandaaruit opnieuw neerzetten.

Selecteren wat mee naar binnen gaat is een vorm van kiezen. Natrium chloratum Nr. 9 kan helpen om dat in de afstemming tussen wie jij binnen bent en wat daarbuiten is te doen. 

Om al die verschillende aspecten, de oude natuurlijke stroming en de bewegingen van de huidige opwarming van de Aarde samen laten komen en daarin je eigenstroming te blijven vinden kan Natrium bicarbonicum Nr. 23 misschien een tijdje met je stromen.  Het levenswater inspringen, ook naar binnen, en in al die mogelijkheden en belangen tot een jou natuurlijk passende mix komen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Voor actuele en inhoudelijke informatie 

Aanmelden Nieuwsbrief

 

Thematrainingen:

Kennismaking Nr.21,22,23
Vr. 12 okt. 2023 - Live online

Vereiste: min. Mod.2

Cellen en straling
Vr. 8 dec. 2023 - Live online

Vereiste: min. Mod.2

Agenda overzicht